Cluster- en bulkverwerking met Octopus

23-02-2024

Efficiëntie is natuurlijk altijd mooi meegenomen, zo ook bij het verwerken van zaken. Een van de manieren waarop Octopus juridische professionals ondersteunt, is door het mogelijk te maken om zaken te clusteren en in een bulk te verwerken. Wat dit allemaal inhoudt en wat de voordelen ervan zijn, lees je in dit artikel!

Wat betekent het? 

Eerst leggen we je uit wat cluster- en bulkverwerking van Octopus precies is. Dit betekent dat wanneer zich vergelijkbare zaken voordoen, zoals een reeks bezwaren tegen een winkelcentrum van 20 bewoners, deze zaken in één keer kunnen worden afgehandeld. Laten we eens kijken naar de voordelen hiervan.

Voordelen van cluster- en bulkverwerking

  1. Tijdsbesparing

Een van de meest voor de hand liggende voordelen van cluster- en bulkverwerking is tijdsbesparing. In plaats van elke zaak afzonderlijk te behandelen, kunnen juridische professionals met Octopus meerdere vergelijkbare zaken tegelijkertijd aanpakken. Dit versnelt het proces aanzienlijk.

  1. Efficiënt 

Het verwerken van vergelijkbare zaken in bulk vermindert de hoeveelheid administratieve taken die nodig zijn. Dit betekent minder dubbel werk en minder administratieve last, wat de efficiëntie van juridische afdelingen aanzienlijk verbetert.

  1. Consistente besluitvorming

Met Octopus kunnen juridische professionals consistentie handhaven bij het nemen van beslissingen in vergelijkbare zaken. Dit zorgt voor rechtvaardigheid en voorkomt willekeurige besluitvorming.

  1. Verbeterde klanttevredenheid

Snellere afhandeling van zaken en consistente besluitvorming dragen bij aan een betere klanttevredenheid. Cliënten waarderen het wanneer zaken snel en eerlijk worden afgehandeld.

Hoe Octopus cluster- en bulkverwerking mogelijk maakt

Octopus maakt cluster- en bulkverwerking eenvoudig en gestroomlijnd. Hier zie je hoe het proces werkt:

  1. Zaken identificeren

Juridische professionals identificeren vergelijkbare zaken, zoals in het geval van de bezwaren tegen het winkelcentrum van 20 bewoners.

  1. Clusteren

Deze vergelijkbare zaken worden geclusterd in Octopus, waardoor ze als één groep kunnen worden behandeld.

  1. Gemeenschappelijke beoordeling

De geclusterde zaken worden gezamenlijk beoordeeld om consistente besluitvorming te garanderen.

  1. Bulkverwerking

Zodra de beslissing is genomen, kunnen de zaken in bulk worden verwerkt, wat resulteert in een snelle afhandeling.

Conclusie

Cluster- en bulkverwerking is een waardevol hulpmiddel voor behandelaars om hun werk efficiënter te maken. Octopus stelt hen in staat om vergelijkbare zaken samen te brengen en ze in één keer af te handelen. Dit resulteert in tijdsbesparing, efficiëntie en verbeterde klanttevredenheid. 

kristy-accountmanager-octopus-2

Kristy Dekkers

Accountmanager

Meer weten?

Stuur een bericht naar Kristy Dekkers

Wil jij ook met ons je processen "digitaal voor elkaar" inrichten?

Octopus is samen met onze klanten ontwikkeld tot een in te richten product. We bespreken graag hoe de mogelijkheden passen bij de behoefte van je organisatie of instelling.

 

Ben je benieuwd hoe een intensieve, maar vooral leuke samenwerking er uit ziet?

Blijf maandelijkse op de hoogte van het laatste octopus nieuws