De impact van Octopus-gebruikers op systeemverbetering

30-11-2023

Als toonaangevende juridische zaaksysteemaanbieder heeft Octopus zich gevestigd als een betrouwbare partner voor organisaties. Een van de pijlers van het succes van Octopus is de sterke nadruk op klantgerichtheid en kennisdeling. In dit artikel gaan we dieper in op het belang van een actieve Octopus-gebruikersgemeenschap en hoe kennisdeling de functionaliteit en het gebruik van het systeem kan verbeteren. Daarbij schenken we wat extra aandacht aan ons terugkerende evenement: de Octopus Klantendag.

De kracht van gebruikersgemeenschap

Een actieve gebruikersgemeenschap is iets wat erg belangrijk is voor een succesvol softwaresysteem, en Octopus vormt hierop geen uitzondering. 

De Octopus-gebruikersgemeenschap is een levendige, dynamische groep van professionals uit verschillende organisaties. Zij zetten Octopus dagelijks in om hun juridische zaken en processen efficiënter te beheren. Hier zijn enkele redenen waarom een sterke gemeenschap heel belangrijk is:

Het uitwisselen van ervaringen: In een actieve gebruikersgemeenschap delen de gebruikers hun ervaringen, successen en uitdagingen die ze ervaren met het systeem Octopus. Dit bevordert niet alleen het begrip van het systeem, maar helpt ook bij het vinden van nieuwe oplossingen.

Voortdurende feedback: Gebruikers hebben waardevolle inzichten over hoe Octopus nog beter aan hun behoeften kan voldoen. Door actief te luisteren naar de feedback van de gemeenschap, kan Octopus continu verbeteringen aanbrengen en nieuwe functies ontwikkelen.

Netwerken: De Octopus gebruikers kunnen onderling ook weer netwerken en samenwerken. Dit kan leiden tot waardevolle partnerschappen en samenwerkingen tussen bijvoorbeeld gemeenten. Dit kan variëren van het delen van slimme werkmethoden tot het gezamenlijk in gang zetten van nieuwe mogelijkheden en functionaliteiten voor ons zaaksysteem. Het is geen verrassing dat onze klanten elkaar vaak opzoeken om nieuwe inspiratie op te doen voor hun werkprocessen.

De Octopus klantendag

Een van de hoogtepunten voor onze klanten is de jaarlijkse Octopus Klantendag. Dit evenement brengt de klanten en de Octopus-experts samen voor een dag vol kennisdeling en netwerken. Hier is waarom de Klantendag zo belangrijk is:

Kennisdeling: Tijdens de Klantendag worden bijvoorbeeld best practices, tips en nieuwe trends gedeeld. Dit stelt onze klanten in staat om hun kennis van het systeem te verdiepen en nieuwe manieren te ontdekken om het te benutten.

Productupdates: Ook gebruiken we de klantendag om onze nieuwe plannen voor het jaar te delen. De klanten krijgen een voorproefje van wat er komt en kunnen feedback geven.

Netwerkmogelijkheden: Het evenement biedt een uitstekende gelegenheid om te netwerken met andere professionals. Dit kan leiden tot waardevolle contacten en samenwerkingskansen.

Inspiratie: De Klantendag dient als bron van inspiratie voor zowel onze klanten als onszelf. Iedereen ziet hoe andere organisaties Octopus met succes gebruiken en kunnen ideeën opdoen voor hun eigen processen.

Conclusie

De Octopus-gebruikersgemeenschap en de jaarlijkse Klantendag spelen een cruciale rol in het succes van Octopus als juridisch zaaksysteemaanbieder. Het delen van kennis en ervaringen binnen de gemeenschap versterkt niet alleen het begrip van het systeem, maar stimuleert ook de ontwikkeling en verbetering ervan. Octopus blijft zich inzetten voor het ondersteunen en versterken van deze waardevolle gemeenschap van gebruikers. Dit resulteert in betere dienstverlening aan gemeenten en overheidsorganisaties.

kristy-accountmanager-octopus-2

Kristy Dekkers

Accountmanager

Meer weten?

Stuur een bericht naar Kristy Dekkers

Wil jij ook met ons je processen "digitaal voor elkaar" inrichten?

Octopus is samen met onze klanten ontwikkeld tot een in te richten product. We bespreken graag hoe de mogelijkheden passen bij de behoefte van je organisatie of instelling.

 

Ben je benieuwd hoe een intensieve, maar vooral leuke samenwerking er uit ziet?

Blijf maandelijkse op de hoogte van het laatste octopus nieuws