De voordelen van een cloudgebaseerd zaaksysteem

06-10-2023

Organisaties staan voor de uitdaging om hun operationele processen te moderniseren en te optimaliseren. Octopus, ooit bekend als een desktop zaaksysteem, heeft zich getransformeerd naar een cloudgebaseerd zaakbeheerplatform. Hierdoor wordt de efficiëntie en effectiviteit van organisaties naar nieuwe hoogten gebracht. In dit artikel bespreken we de voordelen die je tegenkomt als je kiest voor de Octopus cloudversie.

Overal toegankelijk

Octopus cloud is overal toegankelijk en erg wendbaar. Gebruikers kunnen eenvoudig toegang krijgen tot het zaaksysteem vanaf elke locatie met een internetverbinding, waardoor thuiswerken en mobiele toegang mogelijk wordt. Dit vergroot de flexibiliteit en maakt het mogelijk om zaken efficiënter af te handelen, zelfs als teams op afstand werken.

Gegevensbeveiliging 

De beveiliging van gevoelige informatie staat voorop bij Octopus. We begrijpen dat overheden en organisaties te maken hebben met strikte regelgeving en gevoelige informatie. Ons cloudgebaseerde zaaksysteem implementeert beveiligingsmaatregelen, zoals versleutelde gegevensoverdracht en strenge toegangscontroles, om de vertrouwelijkheid en integriteit van gegevens te waarborgen.

Schaalbaarheid en kostenbesparing

Octopus cloud biedt schaalbaarheid zonder problemen. Of je nu een kleine gemeente bent of een grote overheidsinstantie; de cloud Versie van Octopus kan gemakkelijk worden opgeschaald om aan de groeiende behoeften te voldoen. Met een licentiemodel kunnen organisaties kosten besparen door te betalen voor wat ze daadwerkelijk gebruiken.

Automatisering wat zorgt voor extra efficiëntie 

Met Octopus cloud kunnen repetitieve taken worden geautomatiseerd, waardoor de medewerkers extra tijd hebben voor hun klanten of de burgers. Ook worden fouten hierdoor geminimaliseerd. Door gestroomlijnde workflows en automatische meldingen kunnen zaken sneller worden afgehandeld, wat leidt tot hogere productiviteit en dus betere dienstverlening aan burgers en klanten.

De naadloze overgang van desktop naar cloud

Sommige bestaande klanten van Octopus maken nog gebruik van de desktopversie. Zij kunnen kiezen voor een overgang naar de cloudversie. Met een toegewijd migratieproces en training zorgen we ervoor dat alle klanten moeiteloos kunnen overstappen naar het geavanceerde cloudgebaseerde zaaksysteem en kunnen profiteren van de nieuwste functies en voordelen.

Wil jij ook de voordelen ervaren van de Octopus cloud Versie? Neem dan contact met ons op om de transitie naar Octopus te bespreken en een stap vooruit te zetten in de digitale toekomst.

kristy-accountmanager-octopus

Kristy Dekkers

Accountmanager

Meer weten?

Stuur een bericht naar Kristy Dekkers

Wil jij ook met ons je processen "digitaal voor elkaar" inrichten?

Octopus is samen met onze klanten ontwikkeld tot een in te richten product. We bespreken graag hoe de mogelijkheden passen bij de behoefte van je organisatie of instelling.

 

Ben je benieuwd hoe een intensieve, maar vooral leuke samenwerking er uit ziet?

Blijf maandelijkse op de hoogte van het laatste octopus nieuws