Een bezoek aan de tunnel en onze samenwerking met RDW

06-06-2024

Onlangs bezocht het Octopus-team de bouwplaats van de A24/Blankenburgverbindingstunnel. Als leverancier van juridische zaaksysteemoplossingen zijn we nauw betrokken bij dit innovatieve project, waarbij we samenwerken met onze klant RDW. In dit artikel lees je meer over deze klant, lees dus zeker verder!

Tolheffing op een nieuwe manier

Bij de Blankenburgverbindingstunnel op de A24 vind je geen traditionele tolpoortjes meer. Het betaalproces verloopt helemaal digitaal, waardoor bestuurders moeiteloos door kunnen rijden zonder te hoeven stoppen. Deze innovatieve aanpak bespaart kostbare tijd en verbetert de reiservaring aanzienlijk. Het digitale tolheffingssysteem is ontworpen om zowel efficiëntie als gebruiksgemak te maximaliseren.

Efficiënt en transparant geschillen oplossen

Met dit proces biedt Octopus een eerlijke en transparante oplossing voor eventuele geschillen. Het proces verloopt grotendeels digitaal: zodra een voertuig de tunnel passeert, wordt er automatisch een foto gemaakt van het kenteken. Deze informatie wordt direct in Octopus verwerkt. Hierdoor hebben juristen toegang tot alle benodigde gegevens en kunnen zij snel en goed reageren op bezwaren of vragen van automobilisten.

Verbeterde efficiëntie voor juridische afdelingen

Door het gebruik van Octopus hebben juristen meer tijd om zaken snel en goed af te handelen. Octopus zorgt ervoor dat de gegevens direct beschikbaar zijn, waardoor de afhandelingstijd van geschillen aanzienlijk wordt verkort. Dit komt niet alleen de juristen ten goede, maar ook de mensen die bezwaar maken. Snelle en efficiënte afhandeling betekent dat automobilisten sneller geholpen worden.

Op bezoek bij de tunnel

Tijdens ons teamuitje zijn we naar de bouwplaats van de tunnel geweest. We waren onder de indruk van de precisie en het vakmanschap dat nodig is voor een project van deze omvang. De samenwerking met RDW toont aan hoe innovatieve technologieën en processen kunnen bijdragen aan verbeterde infrastructuur en dienstverlening.

kristy-accountmanager-octopus-2

Kristy Dekkers

Accountmanager

Meer weten?

Stuur een bericht naar Kristy Dekkers

Wil jij ook met ons je processen "digitaal voor elkaar" inrichten?

Octopus is samen met onze klanten ontwikkeld tot een in te richten product. We bespreken graag hoe de mogelijkheden passen bij de behoefte van je organisatie of instelling.

 

Ben je benieuwd hoe een intensieve, maar vooral leuke samenwerking er uit ziet?

Blijf maandelijkse op de hoogte van het laatste octopus nieuws