Een snelle livegang door onze standaardprocessen

27-02-2024

We begrijpen dat tijd van essentieel belang is voor gemeenten, overheidsinstanties en organisaties die te maken hebben met juridische zaken. Daarom hebben we gedurende de 25 jaar van ons bestaan een schat aan ervaring opgedaan en hebben we deze expertise gebruikt om standaardprocessen te ontwikkelen die onze klanten in staat stellen om snel live te gaan met ons systeem. Door gebruik te maken van onze standaardprocessen kunnen klanten profiteren van een efficiënte implementatie en direct aan de slag gaan met het beheren van hun zaken.

Best practices en standaard processen

De jarenlange ervaring heeft ons in staat gesteld om best practices bij elkaar te verzamelen voor een breed scala aan juridische processen, waaronder bezwaar, (hoger) beroep, Wet openbaarheid van bestuur (WOO), meldingen en klachten, voorlopige voorzieningen, ingebrekestelling, schadezaken en aansprakelijkheidsstelling, evenals diverse klantspecifieke processen. We hebben deze best practices omgezet in standaardprocessen die direct beschikbaar zijn voor onze klanten.

Snel live met minimale inrichtingstijd

Het gebruik van onze standaardprocessen betekent dat zowel onze klanten als Team Octopus minder tijd hoeven te besteden aan het inrichten van het systeem. In plaats van elk proces afzonderlijk te moeten uitschrijven, kunnen klanten eenvoudigweg kiezen uit onze bibliotheek met standaard processen en deze direct inzetten. Dit bespaart niet alleen tijd, maar vermindert ook de complexiteit van de implementatie, waardoor klanten sneller live kunnen gaan met Octopus.

Flexibiliteit

Hoewel de standaardprocessen direct klaar zijn voor gebruik, begrijpen we ook dat de behoeften van onze klanten in de loop van de tijd kunnen veranderen. Daarom bieden we ook de flexibiliteit om deze standaard processen aan te passen en aan te vullen op basis van specifieke vereisten. Dit stelt klanten in staat om hun zaakbeheerproces voortdurend te optimaliseren en aan te passen aan veranderende omstandigheden, terwijl ze profiteren van de solide basis die onze standaard processen bieden.

Ervaar de voordelen

Ben je op zoek naar een snelle en efficiënte oplossing voor juridisch zaakbeheer? Ontdek dan de voordelen van Octopus standaardprocessen en ervaar hoe je snel live kunt gaan met ons systeem. Neem contact op bij interesse!

kristy-accountmanager-octopus-2

Kristy Dekkers

Accountmanager

Meer weten?

Stuur een bericht naar Kristy Dekkers

Wil jij ook met ons je processen "digitaal voor elkaar" inrichten?

Octopus is samen met onze klanten ontwikkeld tot een in te richten product. We bespreken graag hoe de mogelijkheden passen bij de behoefte van je organisatie of instelling.

 

Ben je benieuwd hoe een intensieve, maar vooral leuke samenwerking er uit ziet?

Blijf maandelijkse op de hoogte van het laatste octopus nieuws