Efficiënte documentuitwisseling met het Octopus Portaal

25-08-2023

Tegenwoordig is naadloze communicatie en samenwerking tussen verschillende afdelingen van een organisatie van essentieel belang. Met dit in gedachten heeft Octopus een Portaal ontworpen. Het Octopus Portaal is een krachtige en gebruiksvriendelijke tool die documentuitwisseling naar een nieuw niveau tilt.

Toegankelijk, efficiënt en eenvoudig documenten uitwisselen

Het Octopus Portaal is ontworpen om het proces van documentenuitwisseling binnen een organisatie te stroomlijnen en te optimaliseren. Voorheen vertrouwden afdelingen vaak op papier, e-mails of andere manieren om documenten te delen. Met het Octopus Portaal wordt deze interactie moeiteloos en efficiënt.

Een van de grootste voordelen van het Octopus Portaal is de naadloze toegankelijkheid. Medewerkers die niet vertrouwd zijn met Octopus, kunnen nu direct stukken inzien of aan een dossier toevoegen. Dit bevordert de samenwerking tussen meerdere teams of afdelingen en het zorgt voor een efficiëntere manier van werken.

Een Portaal verzoek sturen

Met het Portaal Verzoek-element kunnen vakafdelingen gemakkelijk (bewijs)stukken of informatie aanvragen. Met slechts één klik wordt automatisch een e-mail naar de contactpersoon van de vakafdeling gestuurd. Dit zorgt voor een gestroomlijnde communicatie!

Wat is de volgende stap?

Wanneer de documenten zijn toegevoegd en verzonden naar het zaaksysteem Octopus, wordt de behandelaar op de hoogte gesteld via een notificatie. Deze notificatie verschijnt in de menu-balk van Octopus en leidt direct naar de Portaalberichten. Voordat bijgevoegde documenten aan het digitale dossier worden toegevoegd, is het mogelijk om documenten hier goed te keuren.

Een onmisbare tool

Met het Octopus Portaal breng je de interne samenwerking naar een hoger niveau. Het stroomlijnt niet alleen documentuitwisseling, maar zorgt ook voor een verbeterde communicatie én betere toegankelijkheid van informatie. De eenvoudige, gebruiksvriendelijke interface maakt van het Octopus Portaal een onmisbare tool voor moderne organisaties.

Kortom, Octopus Portaal verbindt afdelingen, versnelt processen en bevordert de efficiëntie. En dit alles in één geïntegreerde oplossing. Probeer het vandaag nog en ontdek de voordelen van gestroomlijnde documentenuitwisseling binnen jouw organisatie.

kristy-accountmanager-octopus

Kristy Dekkers

Accountmanager

Meer weten?

Stuur een bericht naar Kristy Dekkers

Wil jij ook met ons je processen "digitaal voor elkaar" inrichten?

Octopus is samen met onze klanten ontwikkeld tot een in te richten product. We bespreken graag hoe de mogelijkheden passen bij de behoefte van je organisatie of instelling.

 

Ben je benieuwd hoe een intensieve, maar vooral leuke samenwerking er uit ziet?

Blijf maandelijkse op de hoogte van het laatste octopus nieuws