Het verschil tussen Octopus op maat en Octopus met standaard processen

13-03-2024

Iedere organisatie is anders. Daarom bieden we twee opties aan: Octopus op maat en Octopus met standaardprocessen. Beide opties zijn gemaakt om juridische afdelingen te ondersteunen bij het afhandelen van zaken, maar ze verschillen in flexibiliteit, integratiemogelijkheden en prijs. In dit artikel bespreken we de verschillen tussen deze twee opties, zodat onze klanten de beste keuze kunnen maken voor hun behoeften.

Flexibiliteit en integratie: Octopus op maat

Octopus op maat biedt maximale flexibiliteit en maatwerk aan onze klanten. Voor organisaties met complexe workflows of specifieke integratiebehoeften is dit de ideale oplossing. Onze teamleden werken nauw samen met de klant om de workflow op maat aan te passen, zodat deze perfect aansluit op de behoeften van de organisatie. Dit kan bijvoorbeeld inhouden dat Octopus wordt gekoppeld aan andere systemen, zoals de MijnOmgeving van een gemeente, waardoor gegevens naadloos kunnen worden uitgewisseld.

Standaard processen en efficiëntie: Octopus met standaard processen

Voor organisaties die op zoek zijn naar een snelle en kosteneffectieve oplossing, hebben we ook een uitkomst. Bij deze versie van Octopus kun je kiezen uit standaardprocessen die zijn samengesteld door best practices. Bovendien is Octopus met standaardprocessen voordeliger in prijs en kan het snel worden geïmplementeerd, waardoor organisaties snel aan de slag kunnen met hun juridische werkzaamheden. Vaak wordt deze versie ook ingezet bij organisaties met een wat kleinere juridische afdeling. 

Keuze afhankelijk van behoeften en budget

Het kiezen tussen Octopus op maat en Octopus met standaardprocessen hangt af van de specifieke behoeften en budgetten van onze klanten. Voor grote organisaties met complexe workflows en integratie vereisten kan Octopus op maat de beste keuze zijn, omdat het volledige flexibiliteit en maatwerk biedt. Kleine organisaties daarentegen kunnen profiteren van de snelheid en kosteneffectiviteit van Octopus met standaardprocessen, zonder concessies te doen aan de functionaliteiten die het systeem te bieden heeft.

Conclusie

Bij Octopus streven we ernaar om onze klanten te voorzien van de best mogelijke oplossingen voor hun juridische behoeften. Of het nu gaat om maatwerk of standaardprocessen, onze software is ontworpen om juridische afdelingen te ondersteunen bij het efficiënt afhandelen van zaken. Door te kiezen tussen Octopus op maat en Octopus met standaardprocessen kunnen onze klanten de oplossing vinden die het beste past bij hun specifieke situatie en vereisten.

kristy-accountmanager-octopus

Kristy Dekkers

Accountmanager

Meer weten?

Stuur een bericht naar Kristy Dekkers

Wil jij ook met ons je processen "digitaal voor elkaar" inrichten?

Octopus is samen met onze klanten ontwikkeld tot een in te richten product. We bespreken graag hoe de mogelijkheden passen bij de behoefte van je organisatie of instelling.

 

Ben je benieuwd hoe een intensieve, maar vooral leuke samenwerking er uit ziet?

Blijf maandelijkse op de hoogte van het laatste octopus nieuws