Octopus: Dé juridische zaaksysteemoplossing voor elke gemeente!

12-02-2024

Bij Octopus hebben we een reputatie opgebouwd als de toonaangevende leverancier van juridische zaaksysteemoplossingen voor vooral grote gemeenten en organisaties, waaronder Gemeente Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Heerlen, en Enschede. We zijn gespecialiseerd in een breed scala aan processen, variërend van het bezwaarproces tot schadezaken en aansprakelijkheidsstelling. Maar nu breiden we onze diensten uit naar kleinere gemeenten, zonder concessies te doen aan de functionaliteiten van het systeem.

Compleet voor kleine gemeenten

Octopus begrijpt dat kleinere gemeenten dezelfde behoefte hebben aan efficiënte zaakafhandeling, maar vaak geconfronteerd worden met budgettaire beperkingen. Daarom bieden we nu Octopus aan voor kleinere gemeenten, met aangepaste prijzen die rekening houden met de schaal van de gemeente. Of je nu een gemeente bent met twee of twintig gebruikers, Octopus biedt de volledige functionaliteit die je nodig hebt!

Specialisatie in verschillende processen

Ons systeem is ontworpen voor veelzijdigheid. Octopus is gespecialiseerd in een breed scala aan juridische processen, waaronder (hoger) beroep, Wet openbaarheid van bestuur (WOO), meldingen en klachten, voorlopige voorzieningen, ingebrekestellingen, en meer. Dit betekent dat kleinere gemeenten profiteren van dezelfde hoogwaardige diensten die onze grote klanten waarderen. We maken dan ook vaak gebruik van toepassingen op basis van best practices.  

Toekomstige groei van de gemeente 

Niet alleen is Octopus geschikt voor het heden, maar het is ook ontworpen met het oog op de toekomst. Ons systeem is schaalbaar, wat betekent dat het moeiteloos kan meegroeien met de behoeften van jouw gemeente. Of je nu begint met een bescheiden aantal gebruikers en zaken, Octopus past zich aan en groeit mee met jouw gemeente.

Neem contact op!

Ben je een kleinere gemeente op zoek naar een betrouwbare, betaalbare oplossing voor juridisch zaakbeheer? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Octopus jouw gemeente kan transformeren. Wij geloven dat effectief zaakbeheer een recht is, ongeacht de omvang van de gemeente. Octopus is er om dat recht te waarborgen.

kristy-accountmanager-octopus

Kristy Dekkers

Accountmanager

Meer weten?

Stuur een bericht naar Kristy Dekkers

Wil jij ook met ons je processen "digitaal voor elkaar" inrichten?

Octopus is samen met onze klanten ontwikkeld tot een in te richten product. We bespreken graag hoe de mogelijkheden passen bij de behoefte van je organisatie of instelling.

 

Ben je benieuwd hoe een intensieve, maar vooral leuke samenwerking er uit ziet?

Blijf maandelijkse op de hoogte van het laatste octopus nieuws