Octopus voor een verbeterde dienstverlening aan burgers!

26-01-2024

Technologie speelt een belangrijke rol in het verbeteren van de dienstverlening aan burgers. Gemeenten, overheidsinstanties en andere organisaties die bezwaren, beroepen en andere juridische zaaktypen afhandelen, vinden in Octopus een krachtige oplossing om de burgers zo goed mogelijk te helpen. Ben je benieuwd hoe Octopus de dienstverlening aan burgers naar nieuwe hoogten tilt? Je leest het in dit artikel.

Een efficiëntieslag

Een groot voordeel van Octopus is de efficiëntie waarmee juridische processen kunnen worden beheerd. Je wordt door de zaak geleid zodat er geen fouten worden gemaakt en je op een efficiënte manier werkt. Dit zorgt voor snellere en nauwkeurige reacties op bijvoorbeeld bezwaren en beroepen, wat de tevredenheid van de burgers of klanten aanzienlijk verbetert. 

Gemakkelijke toegang voor burgers

Ook is het mogelijk om Octopus aan te sluiten op een 'mijn'-omgeving. Wanneer hiervoor wordt gekozen, kunnen burgers eenvoudig hun bezwaren en beroepen indienen en de voortgang van hun zaken volgen. Ook is het dan vaak niet meer nodig om alle voortgang via de post te sturen, maar dit kan digitaal worden verzonden. 

Gegevensbeveiliging

Bij Octopus begrijpen we het belang van gegevensbeveiliging en naleving van privacyvoorschriften. Ons systeem is ontworpen om te voldoen aan strenge beveiligingsnormen en privacywetten. Dit zorgt ervoor dat de gevoelige informatie van burgers en overheidsinstanties veilig is en voldoet aan de wettelijke eisen.

Op tijd zaken afhandelen door termijnbewaking

We begrijpen dat tijdigheid van essentieel belang is bij het afhandelen van juridische zaken, en daarom hebben we termijnbewaking geïntegreerd in ons systeem. Hierdoor kunnen onze klanten niet alleen voldoen aan wettelijke termijnen en zo dwangsommen voorkomen, maar ook persoonlijke termijnen instellen om de burgers en klanten nog sneller van dienst te kunnen zijn. Octopus stelt organisaties in staat om proactief en efficiënt te opereren, wat niet alleen de tevredenheid van klanten verhoogt, maar ook het vertrouwen van burgers versterkt. 

Waar komt het op neer? 

Octopus is toegewijd aan het verbeteren van de dienstverlening aan burgers door het bieden van geavanceerde technologische oplossingen voor gemeenten, overheidsinstanties en andere organisaties. Met onze efficiënte, transparante en toegankelijke benadering van juridische zaken, helpen we bij het vereenvoudigen van processen en het versterken van de band tussen de overheid en haar burgers. Samen bouwen we aan een slimmere, klantgerichte, en geavanceerde publieke dienstverlening. Kies voor Octopus en maak vandaag nog de sprong naar betere dienstverlening voor iedereen.

kristy-accountmanager-octopus

Kristy Dekkers

Accountmanager

Meer weten?

Stuur een bericht naar Kristy Dekkers

Wil jij ook met ons je processen "digitaal voor elkaar" inrichten?

Octopus is samen met onze klanten ontwikkeld tot een in te richten product. We bespreken graag hoe de mogelijkheden passen bij de behoefte van je organisatie of instelling.

 

Ben je benieuwd hoe een intensieve, maar vooral leuke samenwerking er uit ziet?

Blijf maandelijkse op de hoogte van het laatste octopus nieuws