Hoe we gaan samenwerken

Voor nieuwe klanten begeleiden we het gehele traject tot de daadwerkelijke ingebruikname en daarna blijven we betrokken om Octopus nóg beter te laten functioneren.

Analyse en advisering

De start van de samenwerking bestaat uit een grondige analyse van de behoefte die Octopus moet gaan invullen en met welke werkwijze er gewerkt gaat worden.

We bespreken wat de klant wil bereiken en vinden hier altijd een goede oplossing voor. Hierbij nemen we veel kennis en ervaring mee uit voorgaande trajecten want we doen dit al meer dan 25 jaar

Implementatie en training

Daarna volgt het traject waarbij Octopus binnen de organisatie zijn intrede doet. Een spannend moment want naast de lopende implementatiefase moet er natuurlijk wel gewerkt kunnen blijven worden.

We zorgen dan ook dat dit parallel verloopt. In deze periode geven we trainingen aan de gebruikers van Octopus, zodat alle functionaliteit bekend terrein is voor de daadwerkelijke livegang.  

Optimalisatie en ondersteuning

Nadat er een periode gewerkt is met Octopus, bespreken we of alles naar behoren functioneert en of er nog specifieke vragen of wensen zijn. We kunnen zo het systeem verder optimaliseren.

Onze medewerkers zijn natuurlijk ook bereikbaar als we niet bij de klant op locatie zijn. We hebben toegewijde Servicedesk medewerkers die Octopus door en door kennen en net zo belangrijk: die ervaring hebben binnen het domein van de klant.  

En daarna?

Natuurlijk blijven we betrokken tijdens de gehele samenwerkingsduur. We bezoeken regelmatig onze klanten in een betrokken samenwerking. Samen organiseren we regelmatig ook bijeenkomsten en momenten waar gebruikers van diverse klanten met elkaar en ons in contact komen om kennis en inzichten te delen.  

En verder? Octopus wordt doorlopend verbeterd en uitgebreid en 2x per jaar wordt een nieuwe release uitgevoerd waarbij nieuwe of verbeterde functionaliteit beschikbaar wordt gemaakt. 

Kom met ons in contact!

Heb je vragen of wil je meer weten over Octopus? Of je nu een demo wilt inplannen of een specifieke vraag hebt, wij helpen je graag verder. Neem gerust contact met ons op!

Blijf maandelijkse op de hoogte van het laatste Octopus nieuws